Afbeelding
(Stockfoto)

Cursus: wat is wijsheid als partner dement wordt?

ASSENDELFT - Inwoners van Zaanstad die met deze materie te maken krijgen kunnen op dinsdag 28 juni deelnemen aan de cursus Omgaan met dementie. De cursus is bedoeld voor mensen van wie de partner een vorm van dementie heeft.

Tijdens de cursus is er veel ruimte voor eigen inbreng en kijken we naar hoe om te gaan met persoonlijke situaties. De cursus wordt gegeven in Buurtcentrum A3, Dorpsstraat 386 in Assendelft. De docenten zijn casemanagers van Evean en de Zorgcirkel en een mantelzorgconsulent van Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan.

De cursus Omgaan met dementie voor partners bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op dinsdag 28 juni, 12 en 26 juli en 9 augustus. Het tijdstip is 10.15 tot 12.15 uur. Tijdens de cursus is er ruimte om in te gaan op vragen en de problemen die zich voordoen. Meedoen is gratis, het is wel noodzakelijk op te geven. 

Meer informatie en aanmelden kan bij Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan via team3@swt.zaanstad.nl en 075-2060019. Contactpersoon is Anja Burger.