Vertier in de buurttuin.
Vertier in de buurttuin. (Foto: aangeleverd)

Midzomernachtsprookjes

KROMMENIE - Midzomernacht, een moment vol magie. Dat wordt op 17 juni op gepaste wijze gevierd in de Rosarium Vriendentuin in Krommenie. Dan is er weer een editie van Verhalen in het Park. De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners.

Verhalen, gezelligheid, magie en nog veel meer

Wederom zal Smid & Zo. (verhalenverteller Jacob Passander) beginnen met een magisch verhaal. Daarna worden de aanwezigen uitgenodigd om zelf een verhaal te vertellen. Alles is daarbij geoorloofd. Een anekdote, een grap, een gedicht, een kinderversje. Desnoods worden er allerlei manieren bedacht om samen een verhaal te maken.

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, dekentje, eten en drinken mee. Bij slecht weer zal deze activiteit vervallen. Degene die zich hebben opgegeven krijgen bericht. Aanvang 20.00 uur. 

Naast vele andere dingen is Jacob Passander ook verhalenverteller. Zo kroop hij al menig maal in de huis van Claes Compean om diens levensverhaal te vertellen, trad hij aan op menig festival en vertelde tijdens de nacht van de nacht op de Zaanse Schans het haast mythische verhaal van de poppieroeister. Tijdens de traditionele buurtmaaltijd van de Rosarium Vriendentuin in de Pelikaan verzorgt hij even traditiegetrouw een verhaal. 

Meer informatie over en opgeven: Jacob Spaande, passander@gmail.com, 06-47635401