Nu nog een leeg park maar op 10 juli is de muziektent het domein voor een middag vol muziek.
Nu nog een leeg park maar op 10 juli is de muziektent het domein voor een middag vol muziek. (Archieffoto Rodi Media)

Feestelijk Parkfestival met picknick in Agathepark

Uitgaan

KROMMENIE - Onderling Genoegen presenteert zondag 10 juli een middag vol muziek in de muziektent van het Agathepark in Krommenie, waarbij liefhebbers van harmonie, fanfare en brassband hun hart op kunnen halen.

Om te vieren dat er weer muziek kan worden gemaakt, wordt de middag extra feestelijk aangekleed. Zo zullen er diverse lekkernijen verkrijgbaar zijn, zoals suikerspinnen voor de kinderen. Wie meer wil weten over Fanfareorkest Onderling Genoegen, kan bij de informatiekraam terecht.

Bezoekers kunnen deze middag ook zélf even muzikant zijn. Wie wil mag proberen te blazen op verschillende instrumenten. Raad tussendoor het juiste aantal noten in de pot, dan wordt er wellicht ook nog een prijs gewonnen. Bezoekers worden van harte uitgenodigd een zelf gevulde picknickmand en kleedje mee te nemen. Genieten van eten en muziek: meer is er niet nodig om er een onvergetelijk festival van te maken.

Respectievelijk zullen optreden: Opleidingsorkest Onderling Genoegen, Saens Harmonie Orkest, Brassband Eensgezindheid Wormer, Fanfare Eensgezindheid Egmond-Binnen, met als afsluiter Fanfareorkest Onderling Genoegen.

Het Parkfestival begint om 12.45 uur en duurt tot circa 16.00 uur. De toegang is gratis.