Mamas Gun is een vijfkoppige band uit het Engeland.
Mamas Gun is een vijfkoppige band uit het Engeland. (Foto: aangeleverd)

Swingen in Zaantheater tijdens Jazz in de Winkel

Uitgaan

ZAANDAM - Na het succes van de eerste keer in 2019 vindt op zaterdag 26 november weer een editie van Jazz in de Winkel plaats. Het gaat daarbij om bijzondere artiesten die op verschillende podia in Zaandam optreden. In het Zaantheater kunnen bezoekers vanaf 21.15 uur genieten van optredens van de Engelse band Mamas Gun, topsaxofonist Hans Dulfer en het trio Montis, Goudsmit & Directie.

Mamas Gun is een vijfkoppige band uit het Engeland die een mix speelt van soul, funk en pop. De band heeft een gloednieuw album om te laten horen met extra ingewikkelde soundscapes van drummer Chris Boot. Het optreden is in de Forbozaal van 21.15 tot 22.15 uur.

Saxofonist Hans Dulfer mag dan 82 jaar zijn, hij doet nog steeds niets liever dan optreden. ‘Met Dulfer! Total Response’ speelt Hans Dulfer met zijn band nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers. Te zien en horen in de Forbozaal van 23.15 tot 00.15 uur.

Voor het trio van Frank Montis, Anton Goudsmit en Cyril Directie geldt één regel: zolang het maar swingt. De gitarist, drummer en hammondspeler zorgen voor een ritmische spel en een vurige groove. Samen zetten zij van 22.15 tot 23.15 uur de foyer van het Zaantheater op zijn kop.

Voor iedereen die zin heeft in een swingende jazzmiddag- en avond, kijk voor het hele programma en het kopen van een festivalticket ( €27,50) op www.Jazzindewinkel.nl