De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorgmedewerkers van groot belang zijn.
De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorgmedewerkers van groot belang zijn. (Foto: Adobe Stock)

(Her)ontdek jouw hart voor de zorg

Tijd om jouw hart voor de zorg te (her)ontdekken! Van 14 tot en met 19 maart vindt de 10e editie van de Ontdekdezorg week plaats. Tijdens de Ontdekdezorg week kun je de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn (her)ontdekken. Je krijgt de mogelijkheid om je te oriënteren, ontvangt praktische informatie én maakt kennis met organisaties bij jou in de buurt.

SPEEDDATEN, ONLINE MEELOPEN OF EEN PROEFLES VOLGEN? HET KAN ALLEMAAL

De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorgmedewerkers van groot belang zijn. Voldoende én goed opgeleide werknemers zijn daarbij onmisbaar. Veel Nederlanders kijken door Corona met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kom je erachter of daar echt je hart ligt en of je de stap wilt zetten om te veranderen van baan? En hoe pak je dat dan aan? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vragen. Om te laten zien hoe aantrekkelijk werken in zorg en welzijn is, heeft Ontdekdezorg week dit in beeld gebracht. En wie kunnen dit beter laten zien en vertellen dan de zorgmedewerkers zelf? Dit doet de organisatie in samenwerking met het online loopbaanplatform Tmrrw. 

Vanaf 14 maart zijn alle video's van zorg- en welzijnsmedewerkers uit deze regio te zien op www.zorgenwelzijnwerkt.nl/ontdek. Naast deze video's worden er ook lokale activiteiten georganiseerd zodat je direct kennis kunt maken met zorg- en welzijnsorganisaties in de buurt. Speeddaten, een proefles volgen, online meelopen of binnenlopen tijdens een open avond? Alle activiteiten zijn te vinden via www.ontdekdezorgweek.nl. 


Bron: 

ontdekdezorgweek.nl. 

De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorgmedewerkers van groot belang zijn.