Werken in de zorg is veel leuker dan je denkt!
Werken in de zorg is veel leuker dan je denkt! (Foto: Pexels)

YouChooz: speciaal voor jongeren

Ben jij middelbare scholier en ga je binnenkort jouw studiekeuze maken? Of werk je al binnen zorg en welzijn, maar wil je graag doorleren? YouChooz is dé voorlichtingssite voor jongeren over opleidingen en beroepen in zorg en welzijn.

DE LEUKSTE BAAN IN DE ZORG DIE BIJ JOU PAST

YouChooz biedt uitgebreide en actuele informatie, zodat je een bewuste keuze maakt. Op de site staan honderden handige adressen en je vindt er informatie over de diverse werkvelden. Er zijn meer dan 400 beroeps- en opleidingsbeschrijvingen te vinden, met relevante informatie zoals salarisgegevens, benodigde persoonlijke eigenschappen en arbeidsmarktinformatie. Bovendien wordt via YouChooz individuele voorlichting gegeven door mensen met praktijkervaring. Honderden studenten, docenten en medewerkers zijn rechtstreeks en zonder tussenkomst van de redactie te mailen. Voor een open, eerlijk en realistisch antwoord op al je vragen!

Stel jouw vraag rechtstreeks aan een student

De naam van deze website zegt het al: de keuze is aan jou. Jij kiest, YouChooz. Zoek, Kijk en Kies waar jouw toekomst ligt in Zorg, Welzijn of Sport. Er is altijd wel behoefte aan nieuwe medewerkers. Maar dan liefst wél medewerkers die een weloverwogen keuze hebben gemaakt voor een toekomst in Zorg, Welzijn en Sport.


Bron: YouChooz.nl.