De voorstelling Supernormaal door HNT Jong.
De voorstelling Supernormaal door HNT Jong. (Foto: Salih Kilic)

Voorstellingen in De Meervaart

NIEUW-WEST - In Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, zijn aankomende week verschillende voorstellingen te zien. Hieronder een overzicht. Kaarten bestellen kan via; www.meervaart.nl.

Zaterdag 7 mei: Supernormaal (5+) door HNT Jong. Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt En is het eigenlijk bij jou thuis normaal? Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond. De gordijnen beginnen te dansen op de beat. Is dát normaal? In deze wonderlijke wereld kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Sterker nog: het is misschien wel een superpower.

Zondag 8 mei: Dancedemic the Show van Dancedemic. Dancedemic the show gaat over 8 jongeren tussen de 12 en 16 jaar die hun eigen verhaal vertellen in deze uitdagende tijden. Inspirerende, persoonlijke, leuke maar ook gevoelige verhalen komen langs tijdens de voorstelling.

Zondag 8 mei: Follow the Money door Eric Smit, Eelke van Ark en Thomas Bollen. Radicaal onafhankelijk en tot op het bot gedreven, zo beleven de journalisten van onderzoekplatform Follow the Money hun vak. Voor het eerst vertellen hoofdredacteur Eric Smit en sterredacteuren Eelke van Ark en Thomas Bollen hoe ze geldsporen volgen en de macht controleren.

Maandag 9 mei: Lisa Ostermann met Met z’n allen. Lisa Ostermann won alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. 

De Volkskrant riep haar uit tot hét comedytalent van 2021. Haar debuut gaat over het enthousiasme, de wanhoop en hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden en hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.