Ook de Sint is een fan van ‘de winkelier van hier’, hij doet zijn inkopen voor pakjesavond bij de winkels in Purmerend.
Ook de Sint is een fan van ‘de winkelier van hier’, hij doet zijn inkopen voor pakjesavond bij de winkels in Purmerend. (Foto: MomentsbyKelly)

Campagne ‘Ik koop bij een winkelier van hier’ stimuleert de consument

PURMEREND - Twee weken geleden ging de promotiecampagne ‘Ik koop bij een winkelier van hier’ van start. Inmiddels verschijnen op steeds meer plekken in Purmerend en Beemster de gele campagneposters in winkelruiten en bij horecagelegenheden. Bij de invalswegen van Purmerend zijn de evenementenborden voorzien van de slogan en de komende tijd zal deze op nog veel meer plekken te zien zijn!

Met de feestdagen in het verschiet gaan we weer massaal op zoek naar mooie cadeaus. En natuurlijk wil je wil origineel voor de dag komen. De lokale winkel onderscheidt zich daar van de online giganten. In de winkels van Purmerend kan je een product eerst zien, voelen of proeven. Je kunt er alle tijd nemen om hét perfecte cadeau uit te kiezen en krijgt daarbij indien gewenst nog eens een gedegen advies. Tussendoor kan je nog even neerstrijken in dat leuke koffietentje. 

De aan de campagne gekoppelde winactie is afgelopen week gestart; de eerste vier winnaars worden vrijdag 25 november bekend gemaakt. Zij winnen een Purmerend Winkelstad cadeaubon van maar liefst 100 euro! Meedoen kan nog tot 23 december en is heel gemakkelijk. Doe de (originele) bon van je aankoop (ook bij de horecagelegenheden) in een van de inleverboxen in Purmerend en Beemster. Goed om te weten: is het nodig dat je zelf een bon bewaart i.v.m. garantie op je aankoop? Overleg dan even met de winkelier of je een kopienota kunt ontvangen van jouw aankoop.

Op de volgende locaties staat een inlever box: Het Leesteken (Zuidersteeg), InStyle (Breedstraat), BRASA (Koemarkt), Berghroos (Wormerplein), Primera (Weidevenne), In's & Out's (Middenbeemster) en Echte Bakker Harry de Groot (Meerland).