Doe mee met de landelijke Boekstartdag.
Doe mee met de landelijke Boekstartdag. (Foto: aangeleverd)

Voorlees pret op BoekStartdag bij de Westfriese Bibliotheken

Algemeen

ENKHUIZEN/REGIO - Voor de tweede keer wordt op zaterdag 11 juni de landelijke Boekstartdag georganiseerd in verschillende Westfriese Bibliotheken. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Dit is niet alleen goed voor het contact met je baby, maar het stimuleert ook de taalontwikkeling. Deze activiteit wordt onder meer gehouden in de Westfriese Bibliotheken van Enkhuizen, Stede Broec en Hoogkarspel en start om 10:00 uur.

Op de BoekStartdag wordt ook een speciale BoekStart groeimeter cadeau gegeven aan kinderen van 0 tot en met 2 jaar. Wanneer je een kind aanmeld voor een gratis lidmaatschap dan krijgen ze (van 0-2 jaar) het BoekStart koffertje cadeau. Kinderen van 2 t/m 5 jaar die lid worden krijgen een prentenboek cadeau. Deze dag gaat ook de Gouden Bon actie van start. Op elke Bibliotheek locatie wordt er in 1 BoekStart koffertje een Gouden Bon gedaan. Zit de Gouden Bon in jouw koffertje dan ontvang je een mooi prenten-boekenpakket.

Over BoekStart

Met BoekStart krijg je volop tips voor boekjes, voorlezen en workshops om van voorlezen een feest te maken. Kijk alvast op de webpagina over BoekStart voor tips: www.westfriesebibliotheken.nl/boekstart.