Waterskiën.
Waterskiën. (Foto: Pixabay)

Open dag Waterski & Wakeboard vereniging De Ven

Algemeen

ENKHUIZEN - Waterski & Wakeboard vereniging De Ven uit Enkhuizen organiseert op 12 juni haar jaarlijkse open dag. Bij de open dag kunnen geïnteresseerde en mogelijk aankomende leden kennis maken met de sport en ervaren hoe het is om lid van de waterski en wakeboard vereniging te zijn.

Waterskiën of wakeboarden is een unieke sport die je kan beoefenen in Enkhuizen. De ervaren leden van De Ven helpen je het water op en kunnen je naar een hoger niveau coachen. Naast dat je achter de boot kan skiën of boarden heeft de vereniging ook mensen nodig die met 340pk kunnen varen. Dus lijkt je het leuk om te varen in een krachtige waterski boot? Of help je bij het organiseren van evenementen, BBQ’s of draai je een keer een bardienst. Dan is de Ven op zoek naar jou. 

Informatie

Op de open dag betaal je de prijs die leden ook betalen: 16,50 euro. Daarnaast krijg je alle ins en outs te horen én een goede basis beginselen om in de sport te groeien. De open dag van De Ven is onderdeel van een landelijke open dag van de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond. Ga voor meer informatie en voor de inschrijving naar de website: www.wsvdeven.nl/open-dag.