De vaartocht voor de kampioenen.
De vaartocht voor de kampioenen. (Foto: aangeleverd)

Kampioenen vaartocht Volleybalvereniging Madjoe

Algemeen

ENKHUIZEN - Alle jeugdkampioen (Jongens A1, Jongens B1, Meisjes B2 en Meisjes C2) en Dames 1 van Volleybalvereniging Madjoe hebben zich verzameld bij de Sprong voor een kampioenenvaartocht door de wateren van Enkhuizen. Het is immers een ware traditie aan het worden van de club om aan het einde van het seizoen een feestelijke tocht te maken met alle teams die de eerste plaats van de competitie wisten te veroveren.

Oorspronkelijk zou dweilorkest ‘Windkracht 13’ zorgen voor de nodige muzikale ondersteuning. Helaas kon het orkest er wegens het slechte weer niet bij zijn, omdat dit de instrumenten zou schaden. Als oplossing waren er een aantal muziekboxen meegenomen in de schuiten. Onder de klanken van o.a. ‘We are the Champions’ was het ondanks de regenval een hele gezellige vaartocht. Vier schuiten vol met volleybal-enthousiastelingen maakten er een feestje van, en ook aan de kant was het enthousiasme op de verschillende bruggen in de stad aanwezig. Meerdere fans juichten de kampioenen vanaf de zijlijn toe.

Afsluiting seizoen

Zo kwam het volleybalseizoen bij Madjoe tot zijn eind. Het volgende volleybalseizoen start in september. Hopelijk weer met net zulke mooie resultaten van verschillende teams, zodat de traditie van deze vaartocht zich kan voortzetten.