Baran Taskesen is de sporter van de maand.
Baran Taskesen is de sporter van de maand. (Foto: aangeleverd)

Sporter van de maand: Baran Taskesen

ENKHUIZEN/GROOTEBROEK - Baran Taskesen (15) uit Grootebroek is bij Special Gym sporter van de maand juni 2022 geworden. Baran is een vrolijke jongen die twee dagen op de dagbesteding in Leekerweide zit. Binnen Special Gym is hij bekend en berucht door zijn harde balgooien en precisie basketballen. 

Eerder heeft Baran al op voetbal gezeten, maar dat was niet zo’n succes. Hij vond het leuker om in de doelpalen te klimmen. Fietsen vindt hij ook fijn. Het gymmen/sporten op de maandagavond vindt hij helemaal geweldig, hij kijkt daar naar uit. Ook heeft Baran nog op zwemmen gezeten en hij heeft daar zijn A en B certificaat gehaald. Een sportieve gozer dus.

Special Gym

Opvallend is dat steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik zich aansluiten bij Special Gym. De groep bestaat nu uit 15 leden. Een mooi resultaat, dit unieke sportgebeuren in West-Friesland. Er wordt elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. De eerste twee proeflessen zijn gratis. Een ieder is van harte welkom om Special Gym uit te proberen. 

Informatie

Meer weten? Contacteer voorzitter Hans de Vries: voorzitter@vekwik.nl / 06 - 83 20 52 70 of neem een kijkje op de website: www.vekwik.nl.

Afbeelding