Wandel jij ook mee?
Wandel jij ook mee? (Foto: Pixabay)

Ticketverkoop Westfriese Struuntocht 2022 gestart

Algemeen

ENKHUIZEN - Koop nu een ticket met korting! Op zaterdag 8 oktober vindt de tweede editie van de Westfriese Struuntocht plaats. Met dank aan De Drom zijn de tickets weer verkrijgbaar via www.westfriesestruuntocht.nl/tickets/. Als je in juli een ticket koopt, kost deze slechts 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar wandelen gratis mee.

Dit jaar doneert de organisatie de opbrengst aan Voedselbank West-Friesland en Voor Effies. De voedselbank strijdt elke dag voor gezinnen die in een financiële noodsituatie zitten. Voor Effies is er voor mensen bij wie het leven tegenzit. Zo krijgen mensen een jaar lang de mogelijkheid van een nieuwe start. Twee doelen waar we ons gezamenlijk voor kunnen inzetten met jouw hulp.

Preview

Met veel enthousiasme meldde Danny Boomstra zich bij Stichting Westfriese Struuntocht. Vanuit zijn opleiding Audiovisueel aan het Mediacollege Amsterdam houdt hij zich bezig met het maken van films en hiermee de mooiste verhalen vertellen. Ook in zijn vrije tijd is hij een actief filmmaker. Hij heeft belangeloos een preview gemaakt waarmee de wandeltocht op social media onder de aandacht wordt gebracht. “Een geweldig initiatief!” aldus secretaris Marion Breg.

Meelopen

De wandeltocht op 8 oktober is vanaf 19.00 uur en start bij het Station in Enkhuizen. Leuk als je erbij bent! De tocht zal eindigen in Brouwerij de Werf, waar je nog de kans krijgt om gezellig na te kletsen. De organisatie is in handen van serviceclubs in/rond Enkhuizen: Kiwanis Westfriesland, Lions Enkhuizen en Rotary Enkhuizen.