Atalanta vlinder.
Atalanta vlinder. (Foto: Ofra Carmi)

Snuffelochtend Vlinders

ENKHUIZEN - De peuters en kleuters zijn zaterdag 9 juli van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend Vlinder bij Hertenkamp Enkhuizen. Tijdens een interactief verhaal komen de kinderen erachter hoe hun leven eruit zou zien als ze waren geboren als rups. Bekijk een mooi prentenboek vol natuurgetrouwe tekeningen. Ontdek waarom de rups zo veel moet eten, beleef het vervellen en verpoppen. En dan... verschijnt er een prachtige vlinder!

Kom vlinder kijken bij Hertenkamp Enkhuizen

Na het interactieve voorleesverhaal kunnen kinderen zelf een hongerig rupsje op een blad knutselen. Bij mooi weer zal de vlindertuin worden bezocht. En natuurlijk krijgen alle kinderen ook een mooie vlinder-kleurplaat mee naar huis. 


De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Een leuke belevenis om een keer mee te maken.

Informatie

De activiteit begint om 10:30 uur. Deelname bedraagt 4,- euro per persoon. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave is noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Ga voor meer informatie naar de website: www.hertenkampenkhuizen.nl.