Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar.
Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar. (Foto: aangeleverd)

Foto Coenstad presenteert Sigma Lenzenproeverij

HOORN - Tijdens de lenzenproeverij bij Foto Coenstad - 24, 25 en 26 juni - krijg je de bijzondere kans om de mooie objectieven uit Sigma's Art, Contemporary en Sportslijn met je eigen camera uit te proberen. Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel langskomen om een lens uit te proberen. Deze kan je op je eigen body uitproberen, maar ook op een body uit het brede camera-assortiment. De proeverij bestaat uit Sony E-mount vattingen, met lenzen uit de diverse series zoals hieronder beschreven.

Als toevoeging aan de lenzen is er de MC-11 Mount Converter. Met de MC-11 zijn Canon EF lenzen te gebruiken op een Sony E-mount camera. Laat het Foto Coenstad weten welk objectief je graag wilt testen. Zij zorgen ervoor dat het gewenste objectief aanwezig is om te testen en indien deze bevalt ook direct met extra korting aan te schaffen. Alle Sigma-producten worden op één plek gemaakt: de Sigma fabriek in Aizu (Japan). De bajonet van elke lens is gemaakt van messing met dikke, verchroomde platen voor een hoogwaardige afwerking. Daarbij wordt elke fysieke lens met de hand gecontroleerd op zowel de optische prestaties als de algehele indruk. Een product kan al afgekeurd worden als de zoomring niet optimaal aanvoelt. Zo voorkomt Sigma variaties in de prestaties tussen individuele producten.

Zeker zijn van een plekje aan de testtafel? Reserveer dan snel: 0229-215330 of info@fotocoenstad.nl . Tijden: vrijdag 24 juni van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag 25 juni van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 26 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Adres: Gedempte Turfhaven 38 in Hoorn. Meer info: www.fotocoenstad.nl .