Het Gouden Kans Project is speciaal voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar.
Het Gouden Kans Project is speciaal voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Foto: aangeleverd

Jongeren ontdekken hun talenten bij het Gouden Kans project in Hoorn

Algemeen

HOORN - Net klaar met je examens en wil je een tussenjaar nemen? Of ben je gestopt met je studie en nog geen idee wat je wilt gaan doen? Start je zoektocht met het Gouden Kans Project, speciaal voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Tijdens deze zogeheten maatschappelijke diensttijd van vier maanden ontwikkel je je vaardigheden en draag je bij aan een socialere en duurzamere omgeving. Ontmoet nieuwe mensen en doe ook nog iets goeds voor een ander. Maandag 19 september start een groep in Hoorn. Deelname is gratis.

Het programma van vier maanden start met een gezamenlijke startweek. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen. Vervolgens volgen de deelnemers een workshopprogramma om interesses, talenten en doelen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Gelijktijdig zet je je in voor een organisatie die midden in de samenleving staat of voer je met jouw groepje een zelfgekozen project uit. 

Heb je vier maanden lang, drie dagen in de week de tijd om je in te zetten voor een maatschappelijk interessante opdracht in de omgeving en wil je gelijktijdig een mooi workshopprogramma volgen? Laat het weten via www.goudenkansproject.nl . Organisatie die mee willen doen kunnen ook terecht op de website.