Aline Michel.
Aline Michel. (Foto: aangeleverd)

Afscheid nemen in 'eigen' stijl

“Ieder mens is uniek en verdient daarom een afscheid dat past bij hem of haar.” Uitvaartbegeleider Aline Michel helpt u bij het voorbereiden van een uitvaart die past bij de overledene en nabestaanden. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt. Bijvoorbeeld een afscheid vanuit iemands eigen tuin. Het maakt niet uit wat iemand kiest, het is vooral belangrijk dat het goed voelt.” Zo kan een verdrietige gebeurtenis uiteindelijk een troostende herinnering worden.

Aline helpt met een passend afscheid

Aline: “Rouwen begint al tijdens de voorbereidingen voor de uitvaart. Door de nabestaanden zelf veel te laten doen, zijn ze direct met rouw bezig.” Maar ze neemt ook het regelwerk uit handen. Aline: “Ik werk vanuit mijn hart, maar ben tegelijkertijd ook heel zorgvuldig en praktisch. Ik werk zelfstandig, waardoor ik de ruimte heb om alle tijd en aandacht te geven.”

Aline wil graag benadrukken dat ze er voor iedereen is. Ze vindt het dan ook belangrijk om de overledene, vrienden en familie oprecht te leren kennen. Dat doet ze door goed te luisteren, óók te horen wat niet gezegd wordt en aandacht te schenken aan de kleine dingen die het afscheid zo persoonlijk maken. Aline: “Uit eigen ervaring weet ik dat een goed afscheid heel belangrijk is, daar wil ik voor anderen graag een bijdrage aan leveren.”

Kijk voor meer informatie www.alineuitvaartbegeleiding.nl.

Voor het melden van een overlijden is Aline dag en nacht te bereiken op tel. 06-83951892.