Maaltijd Thuis gaat onder de vlag van AH verder groeien.
Maaltijd Thuis gaat onder de vlag van AH verder groeien. (Foto: aangeleverd)

Eten met gemak wordt Maaltijd Thuis

REGIO - Eten met gemak, de maaltijdservice van lokale ondernemer Peter Denkers, gaat per 27 juni verder onder de naam Maaltijd Thuis. Daarmee wordt het bedrijf een maaltijdservice onder de vlag van Albert Heijn en krijgt het een nieuwe en frisse uitstraling.

“Maar dat is ook het enige wat verandert, want de heerlijke maaltijden worden nog steeds bereid in eigen keuken. Persoonlijk, met verse ingrediënten en dezelfde kwaliteit”, vertelt Peter. Hij bezorgt al sinds 2018 samen met zijn team de maaltijden persoonlijk bij klanten thuis. “Ik maak graag even een praatje of zet de maaltijden desgewenst in de koelkast. We zetten net dat stapje extra voor onze klanten”. 

Bij Albert Heijn geldt dat lekker, gezond en gevarieerd eten heel belangrijk is. Daarom heeft AH de missie 'Samen beter eten bereikbaar maken'. Voor iedereen, dus ook voor diegene die net een beetje extra hulp en aandacht nodig heeft. "Daar sluiten de verse maaltijden en de persoonlijke service van Eten met gemak heel goed op aan”, vertelt Peter met gepaste trots. "We voegen daar alle kennis en ervaring van AH op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid aan toe om de allerbeste maaltijd thuis te verzorgen."

Nog niet bekend met de maaltijdservice van Denkers? Probeer een proefpakket van drie maaltijden voor 15 euro, gratis thuisbezorgd. Bestellen? Dat kan via Peter, tel. 0228-820054 of maak tot 27 juni gebruik van www.etenmetgemak.nl. Vanaf maandag 27 juni wordt dat www.maaltijdthuis.nl.