Ontvang hoge inruilkortingen op energiezuinige modellen bij inlevering van uw oude apparaat.
Ontvang hoge inruilkortingen op energiezuinige modellen bij inlevering van uw oude apparaat. (Foto: aangeleverd)

Energie besparen bij EP:Beerepoot

REGIO - Het is weer wintertijd: gezellig borrelen, sport, films of series kijken met het gezin, vrienden of familie over de vloer. Tegelijkertijd probeert u uw energie- en gasverbruik terug te dringen. Dat kan een uitdaging zijn. Bij EP:Beerepoot bent u daarvoor aan het juiste adres.

Direct besparen op de energie- en gasrekening en/of de beste sport-, film en seriebeleving bij u thuis? Kom dan naar de inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen op energiezuinige modellen bij inlevering van uw oude apparaat. Ruil bijvoorbeeld het gasfornuis in voor een energiezuinige inductiekookplaat of uw oude televisie voor een nieuw, energiezuiniger model met superieure beeldkwaliteit. Daarnaast sluit bijvoorbeeld de productrange van het merk Miele naadloos aan bij deze tijd waarin duurzaamheid en energiezuinigheid belangrijke thema's zijn. Miele staat garant voor uitstekende resultaten met minimaal energieverbruik. EP:Beerepoot is Miele Premium Partner en als geen ander in staat u hierover te adviseren. Wie nu een Miele actieproduct bij EP:Beerepoot koopt, krijgt zelfs een Miele stofzuiger t.w.v. 229 euro cadeau.


Besparen is nu nog eenvoudiger én voordeliger tijdens de inruilweken bij EP:Beerepoot. Bekijk de folder voor een overzicht van onze inruilacties. Natuurlijk is iedereen ook van harte welkom in één van de winkels voor de beste inruildeals. Het filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 


Kijk voor alle vestigingen en openingstijden op de website: www.epbeerepoot.nl