Afbeelding

KiKa Event in De Kreek

Vervolg van voorpagina


Voor de ouders is er een markt en er wordt ook een loterij georganiseerd waarbij je altijd prijs hebt. Een dag waarop je je met het hele gezin dus kunt vermaken, waarbij het plezier voorop staat. En juist dat plezier maken is niet voor elk kind vanzelfsprekend.


Samenzijn én het goede doel steunen, daar draait het 26 november om. Alle opbrengsten deze middag komen ten goede aan KiKa. "Vorig jaar hadden we bijna vierduizend euro ingezameld, maar ik denk dat we daar dit jaar wel overheen gaan", aldus Isa.

Isa, Guus, Lieve, Abel, Sil, Noa, Finn, Rani, Senn, Rohan, Valentijn en Floris hopen dat heel veel mensen hun evenement op 26 november gaan bezoeken. Het adres van De Kreek is Meetketting 1-3 in Zwaag. Voor dit KiKa Event de perfecte locatie in midden in het hart van de Bangert en Oosterpolder. 


Kun je niet komen, maar wil je de actie van deze kinderen wel steunen? Scan dan de QR-code bij dit artikel. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina (Kids 4 KiKa Zwaag) of op Instagram (kids_4kikazwaag). 


Het uiteindelijke bedrag wordt in de vorm van een cheque op 8 december, de geboortedag van Elana, overhandigd aan haar vader. Dit eindbedrag komt in zijn geheel bij KiKa terecht.