Folkgroep Baloney Celtic Music speelt een Iers- en Schots programma.
Folkgroep Baloney Celtic Music speelt een Iers- en Schots programma. (Foto: aangeleverd)

Baloney Celtic Music in Oosterleek

OOSTERLEEK - Folkgroep Baloney Celtic Music geeft op zondagmiddag 27 november een Iers- en Schots programma in het Kerkje van Oosterleek.  De aanvang is om 14:30 uur. Kosten bedragen 10,- euro, contant te voldoen aan de kassa. 

Iers- en Schots programma

Baloney Celtic Music bestaat bijna 25 jaar en speelt Ierse en Schotse muziek. Het programma zal worden gekenmerkt met traditionele songs, handelend over een tal van onderwerpen, waarin met name nostalgie, de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. Daarnaast worden slow-airs gespeeld, die met dansmuziek en andere instrumentale nummers worden afgewisseld.

Groepsleden

De groepsleden van de Baloney Celtic Music band zijn: Ben Dijkhuis, Ionika Aalders en Jantine Leeflang. Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage aan de zang en zijn of haar instrument.

Informatie

De aanvang van het concert is om 15:00 uur. Inloop om 14:30 uur bij het Oosterleker kerkje, gelegen aan de Oosterleek 9. Om zeker te zijn van een zitplaats, is reserveren aangeraden, u betaalt 10,- euro contant aan de kassa. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn gratis. Vol=vol. Reserveren kan per email: baloney@planet.nl. Telefonisch reserveren is beperkt mogelijk: 0227-548078.

Ga voor meer informatie naar: www.baloney.nl.