Ervaar het optreden in de NH kerk van Venhuizen.
Ervaar het optreden in de NH kerk van Venhuizen. (Foto: aangeleverd)

Pop in de kerk van Venhuizen

VENHUIZEN - Past Popmuziek in de kerk? Zeker en vooral in de NH kerk in Venhuizen, waar cultureel Centrum De Triangel op 27 november Popkoor Joins’ Meeting enthousiast laat optreden. De aanvang is om 15:30 uur. Tickets zijn 12,50 euro incl. consumptie. Ga voor meer informatie naar www.triangel-venhuizen.nl.

Variërend repertoire 

De leden uit onder andere de Wieringermeer, Wieringen, Medemblik en Enkhuizen treedt al 48 jaar op tussen Texel en Amsterdam in kerken, in Paradiso in Amsterdam, in Haarlem en nu ook in Venhuizen. Het repertoire van het koor met eigen combo is zeer uitgebreid en is zowel Engels- als Nederlandstalig. Zo staan er popklassiekers op het repertoire en huidige populaire nummers.


Muziek verbindt en inspireert mensen. En dat doet het 50 leden tellende koor Join's Meeting met aandacht voor podiumpresentatie zowel meerstemmig als meertalig. Ze zijn begonnen als interkerkelijk koor en nu doorgegroeid tot een koor dat zijn stem tot ver buiten de kerken laat horen. Met zuiverheid en uitstraling maakt het koor van haar optreden een show met uitdagende choreografieën. Dirigent Ymke Dalenberg zorgt voor de begeleiding, samen met het enthousiaste combo met piano, drum, basgitaar en gitaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding