Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Black Friday dump bij Hoek VT

BOVENKARSPEL - Hoek VT in Bovenkarspel houdt 24, 25 en 26 november een grote Black Friday showroom leegverkoop in de winkel. Donderdagavond 24 november tussen 18.00 en 21.00 uur hebben zij een VIP preview voor de eerste twintig klanten die zich hiervoor aanmelden. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u dan de eerste keuze. Deze klanten ontvangen ook een Rituals pakket ter waarde van 89,- euro. Opgeven hiervoor kan via info@hoekvt.nl of telefonisch: 0228.520791. 

Showroom leegverkoop

Hoek VT is tevens uw slaapspecialist op het gebied van matrassen, ledikanten en boxsprings. In de showroom staan ook vele sets die de winkel mogen verlaten met hoge kortingen, waaronder matrassen van Mline, Tempur of natuurlijke matrassen. "We hebben afgelopen zomer alweer de gehele nieuwe collectie van 2023 ingekocht van 4 Seasons Outdoor", aldus Sander Bollekamp van Hoek VT. 


De collectie van 2022 staat vanaf 24 november voor u opgesteld tegen extreem lage prijzen. Hoek VT is al 44 jaar het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen van 4 Seasons met maar liefst tien jaar garantie. Deze tuinmeubelen zijn ook een aanwinst voor uw terrasoverkapping of serre.

Hoge korting

Zelfs tijdens de wintermaanden weten klanten ons te vinden voor de serre, terrasoverkapping en de tuin. De kortingen zijn vanaf 30% en lopen op tot en met 50% tijdens de Black Friday dagen. U kunt ook gratis uw nieuwe tuinmeubels bij ons laten opslaan in het magazijn. Als het dan voorjaar is kunt u deze door ons laten bezorgen. Ook dat behoort tot de standaard service van Hoek VT. De normale condities gelden uiteraard ook tijdens de opruiming. Dus inclusief bezorging, snelle levering en garantie. 

Kom langs!

De Black Friday showroom leegverkoop is vanaf donderdagavond 24 november tot en met zaterdag 26 november. Hoek VT is gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. 

Ga voor meer informatie naar de website: www.hoekvt.nl.