EP:Beerepoot Hoorn is officieel Miele Premium Partner.
EP:Beerepoot Hoorn is officieel Miele Premium Partner. (Foto: aangeleverd)

DemoDays bij EP:Beerepoot

REGIO - Het weekend van 29 en 30 oktober is het laatste weekend dat klanten kunnen genieten van demo’s van de mooiste merken in het filiaal in Hoorn. 

De koks van AEG, ATAG en Whirlpool geven interessante kookdemo’s en kok Danny leert bezoekers alles over inductie en koken met RVS-pannen van Demeyere. Daarnaast zijn er ook demonstraties van de allernieuwste Sonos Sub Mini, de Dali HiFi luidsprekers, Philips Hue, Jura koffiemachines en de geuren van Maison Berger Paris X Starck. Kijk voor een overzicht demo’s in de folder bij deze krant of op de website.

Uw oude apparaat is geld waard bij EP:Beerepoot. Kom naar de inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen op een energiezuiniger model bij inlevering van uw oude apparaat. Profiteer voordelig van de nieuwste mogelijkheden en een directe besparing op de energierekening. Kijk voor een overzicht van de inruilacties in de folder bij deze krant. Deze inruilacties zijn geldig in alle filialen van EP:Beerepoot. U bent van harte welkom in: Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof en Broek op Langedijk.

Miele Premium Partner

EP:Beerepoot Hoorn is officieel Miele Premium Partner. In de shop-in-shop is een exclusief assortiment Miele-producten zoals vaatwassers, kookplaten, (stoom)ovens, wasmachines en drogers. De adviseurs zijn Miele geven uitgebreid advies. Als premium partner verleent EP:Beerepoot hoogwaardige service aan Miele-producten bij u thuis. Ontvang nu tijdelijk bij aankoop van geselecteerde Miele-producten een Miele Complete Black C2 stofzuiger ter waarde van 229 euro.

Het filiaal in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.epbeere poot.nl .