Kerstmiddag in De Post

MEDEMBLIK - Seniorenvereniging Noorder-Koggenland nodigt iedereen uit om zondag 18 december gezamenlijk haar traditionele kerstmiddag te vieren in de Post, Tripkouw 28 in Midwoud. Het programma wordt verzorgd door Dorinde Smit.

Het kerstprogramma bestaat uit muziek, voordracht en verhalen over de geschiedenis van het kerstfeest. Dorinde benadert het kerstfeest vanuit diverse hoeken en dat alles maakt dat er een sfeervol, afwisselend en interessant programma is.


Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom. De middag begint om 14.00 uur met een lekker kopje koffie of thee. Na de lezing kunnen deelnemers in de pauze even bijpraten om vervolgens te genieten van een buitengewoon, goed verzorgde kerstmaaltijd.

Wie vegetarisch eet of een dieet volgt kan dat bij de opgave melden.


De middag kost 20 euro, dat is inclusief de maaltijd, koffie en een drankje. Wie alleen het middagprogramma wil bijwonen betaalt 9,50 en niet-leden betalen 15 euro. Introducés die het hele programma willen meemaken, betalen 32,50. 

Opgave

Opgeven kan bij penningmeester, Willy Barbiers, tel. 0229-582132. Opgeven voor 10 december. 


Maak het bedrag over op rekening NL70 RBRB 0944 3704 03 t.n.v. Seniorenvereniging NKL o.v.v. kerstmiddag. Dan is alles geregeld.