Muziek in Huis Midwoud

MEDEMBLIK - Frau Buch en Frau Blüthner spelen zondag 27 november en zaterdag 24 december een hoofdrol in het filmconcertverhaal Verzwegen en Vergeten, getuigenissen van een concertvleugel. 

Een aangrijpende voorstelling over het verkrijgen van de bijzondere piano die staat de Blüthner zaal in Huis Midwoud. 

Een romantische kerst

Huis Midwoud staat op eerste en tweede kerstdag 25 en 26 december geheel in het teken van een ouderwets romantische kerst met de kerstmatinéevoorstelling Stille Sneeuw.

Antieke kerstfilms, de ontdekking van de Zuidpool en overwinteren in het ijs, levend speelgoed in de eerste poppenanimatie film en overheerlijke culinaire hoogstandjes zoals gebakken schoenzolen, komen tijdens dit filmconcert allemaal aan bod.

Een concertdiner bij kaarslicht met culinaire hoogstandjes wil het Huis Midwoud tussen kerst en oud en nieuw organiseren. Jeroen Dupont speelt niet alleen ongelofelijk mooi en virtuoos viool, maar zet daarnaast ook regelmatig de meest geweldige gerechten op tafel; een betoverende combinatie. Getrakteerd worden op een heerlijke maaltijd en daarbij ook muzikaal smullen van de mooiste muziek, alles bereid door de artiesten zelf.

Een concert of voorstelling meemaken? Reserveer een plekje via info@yvoverschoor.nl. Huis Midwoud is gevestigd aan Midwouder Dorpsstraat 17 in Midwoud. 

Meer informatie: www.huis midwoud.nl.