Afbeelding
(Foto: )

Advies van inwoners voor stratenplan

LIMMEN - In Limmen bepalen ze zelf hoe de straten eruitzien. Een initiatief van inwoners heeft geleid tot tien uitgangspunten. 

Enkele maanden geleden is er een initiatief gestart door inwoners om richting de gemeente invloed uit te oefenen om de verkeersveiligheid van Limmen te verbeteren. Er zijn enkele bijeenkomsten georganiseerd. 

Verkeersveiligheid, dorps en groen karakter

Alle ideeën zijn verzameld en samengevat in: ‘Het Avontuur’ met adviezen en suggesties voor de weggetjes van Limmen. Dit verslag kunt u via avontuurlimmen@gmail.com ontvangen. De ideeën van de inwoners hebben geleid tot tien uitgangspunten.

Initiatiefgroep

Het gaat onder andere om het verbeteren van de verkeersveiligheid, het behouden van het dorpse karakter en het terugbrengen van het groene karakter. Nu zijn ze als initiatiefgroep zover om samen met zoveel mogelijk inwoners een concreet voorstel voor de inrichting van de Kapelweg en Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat te maken. Na deze twee eerste straten gaan ze door met de andere straten.

Meedoen

Initiatiefnemers zijn Piet van der Steen, Hedy Otemann, Hans Min en Leo van Schoonhoven, met ondersteuning van tientallen anderen. Doe mee en laat niet aan anderen over hoe Limmen eruitziet in de toekomst! Praat eerst met de initiatiefnemers en bepaal dan zelf of u ook mee wilt doen. Opgeven via avontuurlimmen@gmail.com.