Allerhande interessante kraampjes, nieuwkomers, oude bekenden, ze staan op de jaarlijkste juli jaarmarkt in centrum Heiloo.
Allerhande interessante kraampjes, nieuwkomers, oude bekenden, ze staan op de jaarlijkste juli jaarmarkt in centrum Heiloo. (Foto: Aangeleverd)

Jaarmarkt Heiloo twee kilometer lang

HEILOO - Woensdag 6 juli, van 10-17 uur, staat de langste Jaarmarkt van Noord Holland klaar in het centrum van Heiloo. Er zijn zeer veel uiteenlopende presentaties van tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen aanwezig.

Deze jaarlijks terugkerende julimarkt strekt zich uit over ruim twee kilometer kramen, met attracties over de gehele Heerenweg. De markt kent dit jaar weer veel vaste deelnemers, maar ook nieuwkomers, die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste jaarmarkt artikelen verkopen. 

Interessante koopwaar

Zo kun je bijvoorbeeld de volgende interessante koopwaar aantreffen: een grote variĆ«teit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, vintage en verzamelobjecten uit (groot)moeders tijd. Aan het einde van de Heerenweg, nabij het station, zijn nostalgische Verkade-albums, oude schoolplaten en landkaarten te bewonderen. 


Deze jaarmarkt is bijzonder populair bij alle inwoners van Heiloo en in de gehele regio. Veel bezoekers uit heel West-Friesland doen deze dag het centrum van Heiloo aan tussen 10 en 17 uur. Als het weer ook wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de middenstand. De toegang is gratis.