Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Sporten met een visuele beperking gaat van start

ENKHUIZEN - De start van Sport Unlimited kon niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar nu is er een nieuwe datum aangekondigd. Vanaf woensdag 9 februari start het programma sporten met een visuele beperking van gymnastiekvereniging Vek-Wik. De eerste training vindt plaats om 16:00 uur in De Bonte Veer, Wielewaal 1, Enkhuizen. Iedereen kan zich voor de lessen aanmelden.

Wekelijks vinden de lessen plaats op woensdag van 16:00 - 17:00. Het programma bestaat uit bewegen, fitness en spelvormen. Iedereen sport op zijn eigen tempo en niveau. Naast het belang van bewegen staat ook plezier centraal. Het materiaal voor sporten met een visuele beperking is inmiddels aangeschaft. Welwonen Enkhuizen heeft aangeboden om het eventueel vervoer binnen Enkhuizen te verzorgen. Zo ook voor degenen die met de trein of bus aankomen bij het NS-station. 

Aanmelden

Voor aanmeldingen of vragen kun je terecht bij Hans de Vries, voorzitter van gymnastiekvereniging Vek-Wik (voorzitter@vekwik.nl, 06 - 83 20 52 70) of zie www.vekwik.nl.