Koffietijd.
Koffietijd. (Foto: Archief)

Activiteiten in ‘t Stadsplein Stede Broec

STEDE BROEC - Er staan nieuwe activiteiten op de planning bij sociaal-cultureel centrum ‘t Stadsplein in Stede Broec. De verschillende activiteiten bestaan uit koffietijd op zondag, kinder koken, rommelmarkt en senioren eetcafé lunch. Deze vier activiteiten staan gepland voor 6, 10, 12 en 17 februari. Aanmelden kan via de website.

Vier activiteiten in ‘t Stadsplein

- Koffietijd op zondag 6 februari. Een moment om samen koffie of thee te drinken en nieuwe mensen te ontmoeten van 10:30 - 12:30 uur. De gastvrouwen staan klaar om je te bedienen en zijn er ook om een praatje te maken. Hiervoor is geen aanmelding nodig. De kosten bedragen €3,- euro.

- Kinder Koken op donderdag 10 februari. Samen met je kinderen op een leuke manier leren koken van 16:00 - 18:00 uur. Maak lekkere gerechten, eet het gezamenlijk op en wat over blijft mag je mee naar huis nemen. Deelname is vanaf zes jaar en de kosten bedragen € 9,50 euro.

- Rommelmarkt op zaterdag 12 februari. Elke tweede zaterdag van de maand staat in het teken van een rommelmarkt. Van 10:00 - 13:00 uur kun je rondneuzen of er iets leuks te vinden is. Een tafel huren is ook mogelijk. Entree hiervoor is gratis.

- Senioren eetcafé lunch op donderdag 17 februari. Speciaal voor ouderen wordt een twee-drie gangen lunch verzorgd van 13:00 - 15:00 uur. Niet alleen lekker, maar ook gezellig. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per persoon. 

Aanmelden 

Deelnemen aan één van de activiteiten kan door aan te melden via: www.tstadsplein.nl of 0228-515576. Sociaal Cultureel Centrum 't Stadsplein hanteert de coronamaatregelen.

Afbeelding