Avek boxspring.
Avek boxspring. (Foto: aangeleverd)

De Enkhuizer Bedstede staat voor u klaar

Bent u opzoek naar bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, spiralen, bedtextiel of linnenkasten? Dan bent u bij De Enkhuizer Bestede aan het juiste adres. Al ruim vijfendertig jaar staat De Enkhuizer Bestede garant voor kwaliteit. Het nieuwste model, de luxe Avek Ninety Boxspring, is nu te bewonderen in hun showroom. Deze boxspring kwam als 'Beste uit de test' bij de consumentenbond.

De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. Onder het kopje ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers. De Enkhuizer Beste is erg blij met de bevestiging dat hun jarenlange vakmanschap en de strenge selectie van materialen ook in onafhankelijke testen een goede score oplevert. 

De luxe Ninety boxspring

De Ninety boxspring Boxspring is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen. Hiernaast ontvang je bij de Avek Ninety boxspring een compleet lichtpakket helemaal cadeau. Dit pakket bestaat uit twee LED leeslampjes voor het hoofdbord en speciaal in-en-uitstap verlichting. De verlichting kan worden versteld en bevat de optie om automatisch uit te gaan. Enorm comfortabel zodat je sneller in slaap kunt vallen. 

De Enkhuizer Bedstede staat al meer dan vijfendertig jaar voor u klaar

De Enkhuizer Bestede is dealer van diverse Nederlandse en Europese merken, waaronder Avek, Beka, Eastborn, Hypnos, Pullman, Perzona, Beddinghouse, Cinderella, Silvana en Wiemann. Goede nachtrust is zeer bepalend voor het functioneren overdag. Daarom is een goed slaapsysteem heel erg belangrijk. Ieder mens is uniek. Daarom is ook het ideale slaapsysteem voor iedereen anders. Door kennis van uw lichaam te combineren met onze kennis van slapen, vinden wij samen uit wat het beste resultaat is voor een goede nachtrust. 


U vindt de slaapkamerspecialist De Enkhuizer Bedstede op vijftien minuten rijden vanaf Hoorn op de Nijverheidsweg 13 in Grootebroek, Westfriesland. Voor de deur kunt u gratis parkeren.