Afbeelding
Foto: aangeleverd

Solo-expositie De Blauwe Schuit in Hoorn

Algemeen

HOORN - Kunst- en cultuurcentrum De Blauwe Schuit opent 14 oktober om 16.30 uur een nieuwe expositie. Ditmaal exposeren een viertal cursisten hun werken solo. Afra Vlaar met schilderijen, Ellis Pieters met keramiek, Hans Dijkman met fotografie, Marianne Reij met collages en tekeningen. Daarbij zijn er beeldhouwwerken te zien van cursisten van Aart Prins.

De Blauwe Schuit is het kunst- en cultuurcentrum van Westfriesland waar op allerlei niveaus en in verschillende disciplines kunstzinnige cursussen worden aangeboden. Naast de groepsexposities bij De Blauwe Schuit organiseert de organisatie ook solotentoonstellingen. Cursisten met een mooie serie werken, die soms al langere tijd verbonden zijn aan De Blauwe Schuit krijgen dan de gelegenheid om deze te laten zien.

De expositie is te bezichtigen op de Vredehofstraat 7a in Hoorn van 14 oktober tot en met 21 december (gesloten tijdens de herfstvakantie). Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur. Meer informatie over De Blauwe Schuit en het cursusaanbod is te vinden op www.blauweschuit.nl .

Afbeelding