Leesvoer

HOORN - Lekker leesvoer voor de winter; een spannende dvd of mooie cd; zaterdag 29 oktober is er voor de laatste keer dit jaar een grote boeken- en platenmarkt in de Koepelkerk aan het Grote Noord in Hoorn. Liefhebbers van spannende lectuur, kook- en kinderboeken, dvd’s, cd’s en heel veel lp’s kunnen voor een paar euro hun slag slaan van 10.30 tot 16.00 uur. Deze laatste markt sluit een seizoen af met een prachtige opbrengst voor onderhoud en restauratie van de monumentale kerk.


Manifesto

HOORN - 'Hoorn Ons' presenteert zich vrijdag 28 oktober in Manifesto. Dit initiatief is bedacht door de Hoornse componist en producent Joost van Beek. In de wijken de Grote Waal en de Kersenboogerd heeft hij muzikaal talent bijeen gebracht en samen een album opgenomen. Na optredens in de wijken komen de talenten nu voor het eerst op een echt podium te staan in Manifesto. 


Er zijn optredens van Bram de Waard, Mila Roosendaal, Rianne Jaasma, Larissa Böhm, Back to Business, Peter Rotgans, Jerry Tonneman, Three With A Bullet en SilCas. Aanvang 20.00 uur. Zaterdag 29 oktober komt The Stevie Wonder Tribute naar Hoorn met de uit Hoorn afkomstige zanger Iva. Zij zorgen voor een energieke show, waarbij het publiek kan genieten van de megahits van Stevie Wonder, zoals Signed Sealed Delivered, I Just Called en Isn't She Lovely. Aanvang 20.00 uur. Meer info en tickets: www.manifesto-hoorn.nl .