Musicalster Stanley Burleson.
Musicalster Stanley Burleson. (Foto: Margot te Heide)

The Spirit of Music

HOORN - Muziekvereniging Sint-Caecilia Lutjebroek zorgt zaterdag 5 november voor een spraakmakende, sfeervolle en verrassende muziekavond in Het Park in Hoorn, samen met musicalster Stanley Burleson.

Een avond vol muziekstukken die in het teken staan van The Spirit of Music. Ze verwonderen, emotioneren en laten het publiek genieten van het verhaal. Luister naar klassiekers als Crazy Little Things Called Love, All Night Long en Copacabana. Maar ook hedendaagse hits passeren de revue.

Het Harmonieorkest, het Percussion Ensemble en Stanley Burleson afwisselend, maar ook met elkaar. Het belooft een spectaculaire avond te worden waarbij gezelligheid en herkenbaarheid hoog in het vaandel staan. Door de aanvulling van oud-leden en enthousiaste medemuzikanten van andere verenigingen is het podium extra gevuld, waardoor de muziek nog beter tot zijn recht komt.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten bestellen? Dat kan via e-mail: kaartverkoop.sintcaecilia@gmail.com of scan de QR-code in de advertentie op pagina 7 van deze krant.