Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De Brink gaat Italiaans

OBDAM - Naast de vele (taal)cursussen die Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam al jaren verzorgt, start er op 26 september ook een cursus Italiaans voor beginners!

Leer de Italiaanse taal

Tijdens deze beginnerscursus Italiaans wordt de deelnemers de grondbeginselen van deze prachtige taal bijgebracht. Je leert hoe je jezelf voorstelt, hoe je iets kunt bestellen op een Italiaans terras of in dat heerlijke Italiaanse restaurant en je leert een eenvoudige woordenschat. De nadruk ligt weliswaar op het spreken, maar ook verstaan, het lezen en de eerste grammaticale regels komen aan bod.


Wanneer je volgend jaar Italië als vakantiebestemming kiest maak je beslist goede sier, want Italianen stellen het erg op prijs als je een gesprek met hen probeert te voeren in hun eigen taal. Maar dat is niet het enige. Je zal des te meer kunnen genieten van de Italiaanse ‘cultura, natura, pasta e vino’ als je de taal enigszins machtig bent. De Cursuscommissie van De Brink is dan ook bijzonder verheugd dat het, na talloze verzoeken om een cursus Italiaans, eindelijk is gelukt om een docent -in de persoon van Ria van Beek- te vinden voor deze cursus. Ci vediamo alla prima lezione? (Zien we elkaar op de eerste les?)

Informatie

Deze cursus bestaat uit 12 lessen van elk anderhalf uur en vangt aan op maandagavond 26 september van 19:00 tot 20:30 uur. De kosten zijn 115,00 euro. Wees er snel bij, want naar verwachting zal er veel animo zijn. Aanmelden kan via de website: www.debrinkobdam.nl.