Gemeenschapsveiling in 't Centrum

OPMEER - Voor de eerste keer wordt de Gemeenschapsveiling van De Weere georganiseerd en wel op zaterdag 24 september om 20.00 uur in 't Centrum aan de Driestedenweg. Door de jaren heen zijn er al diverse veilingen georganiseerd in De Weere, maar dat was dan steeds voor een specifiek doel. Voor de kerk, de fanfare of de voetbal.

Deze keer wilde men een veiling waar meerdere verenigingen van profiteren. Er is een stichting opgericht en een bestuur gekozen. Het geduld van de bestuursleden is danig op de proef gesteld, maar na twee keer uitstel is het nu eindelijk zover.

Inmiddels zijn alle beschikbaar gestelde koopjes verzameld en is er een goed gevulde veiling catalogus samengesteld van zo’n vierhonderd koopjes, die heel divers van aard zijn. Wat te denken van huttendorp voor volwassenen, highland games, tochten per motor, kaartje Ajax-Liverpool Champions League, kaartjes laatste show Youp van ’t Hek, voetballen tegen DWB mannen of vrouwen 1, een fiets, diverse workshops, het dirigeren van Crescendo, happen en stappen met de Klapbroeken, Wie is de mol, teveel om allemaal te vermelden. Lees de catalogus eens goed door en ontdek een leuk koopje.

In De Weere is de catalogus huis-aan-huis verspreid. Geïnteresseerden buiten het dorp kunnen de catalogus inzien op Facebook en op www.vvdwb.nl.


Iedereen is van harte welkom om te bieden. De zaal is open vanaf 19.15 uur. De veiling start onder leiding van twee gerenommeerde veilingmeesters. Wie dat zijn? Kom een kijkje nemen, wie weet ga je met een koopje, uitje of activiteit naar huis?