Wandel mee tijdens het wandelweekend van AWV’69
Wandel mee tijdens het wandelweekend van AWV’69 (Foto: aangeleverd)

Wandelen vanuit Obdam

OBDAM - Zin om op een leuke manier de omliggende dorpen te verkennen? Loop dan mee op 1 of 2 oktober tijdens het wandelweekend van AWV’69. 

Er zijn wandelingen in vier verschillende afstanden uitgezet vanuit startpunt Sociaal Cultureel Centrum de Brink in Obdam. Nevenstaande molen de Obdammer vormt een ontmoetingspunt van alle wandelingen. De routes zijn geheel uitgepijld en voorzien van een duidelijke routeomschrijving.

Bij de 11, 15 en 25 km steken we de Ringvaart over en bezoeken we het buurtdorp Heerhugowaard met zijn verrassende paden, leuke doorkijkjes en snel groeiende bebouwing. Tijdens de 25 km brengen we een bezoek aan zowel Heerhugowaard als aan Broek op Langedijk met zijn haven en nieuwe wijk Broekhorn. 

Voeten laten rusten

Op deze drie afstanden heeft u de gelegenheid uw voeten even rust te gunnen en te genieten van een lekker kopje koffie of thee. 

Bij de korte afstand van 6 km blijven we aan de Obdammer kant van de Ringvaart en laten we het polderlandschap rondom Obdam ervaren. Na afloop van de wandelingen is er de mogelijkheid om uit te rusten in de Brink onder het genot van een drankje. 

Startlocatie: de Brink, Dorpsstraat 155. Starttijden: 25 km - tussen 9.00-11.00 uur, 15 km - tussen 9.30-13.00 uur en 10 en 6 km - 10.00-13.00 uur.  Meer informatie: secretariaatawv69@gmail.com.