Geniet van livemuziek tijdens Molenpop.
Geniet van livemuziek tijdens Molenpop. (Foto: SMEW Wervershoof)

Wervershoofse Molenpop

WERVERSHOOF - Het is zondag 25 september tijd voor een nieuwe editie van het Wervershoofse Molenpop. Goed weer is besteld en we hebben een leuke line-up weten samen te stellen. Vol met lokale helden!

Troubles Een driestemmige meidengroep uit Wervershoof, zingt al sinds de brugklas samen. Ondertussen studeren ze alle drie, maar ze timmeren muzikaal ook nog steeds aan de weg. Met hun dansbare repertoire, reikend van Destiny’s Child tot ABBA wordt het meezingen geblazen. Troubles start om 14:00 uur.

Johan Keeman 

Op 9 september bracht zanger/gitarist Johan Keeman zijn nieuwe single 'Broeder' uit. Het is de eerste single van de nieuwe muziek waar hij mee bezig is. Opgenomen in zijn 'Studio Bulledik', gaat hij terug naar de basis. Zang, gitaren en soms de mondharmonica, zoals hij dit live ook al enige tijd doet. Brent Emmerink komt mee op gitaar. Johan Keeman start om 15:00 uur.

Johnny Contant 

Inmiddels al een begrip in de regio. Johnny Contant vertolkt de muziek van natuurlijk Johnny Cash, maar maakt ook uitstapjes met vertolkingen van bijvoorbeeld Elvis Presley. Deze muziek blijkt nog springlevend en wordt nog alom gewaardeerd door jong en oud. Gezelligheid gegarandeerd met deze band en een waardige afsluiter voor deze editie van Molenpop. Johnny Contant start om 16:30 uur.

Molenpop

Molenpop wordt georganiseerd door Stichting De Wervershoofse Molen, in samenwerking met Stichting Music Events Wervershoof. Tijdens Molenpop staat de biertap buiten en zijn er o.a. hamburgers te verkrijgen. Voor de kinderen staat het springkussen klaar.