Deelnemen met plezier.
Deelnemen met plezier. (Foto: Hein van Schie)

De lente ontluikend

KOLHORN - Het thema van dit jaar, 2022 is 'de Lente ontluikend'. De lente staat voor jeugd, groei, een nieuw begin. Met de lente als inspiratiebron worden in heel 2022 de verhalen, belevenissen, herinneringen, toekomstvisies en toekomstdromen over het leven in de Noordkop, door de bewoners in muziek, vertellingen, dans en theater omgezet.

Na de inspirerende cursussen die zijn georganiseerd en de beeldende theatervoorstellingen in woonvormen voor ouderen gaan Cultuur binnen de Dijken in augustus in Kolhorn aan de slag. Daar gaan ze met elkaar (18+) in twee weken tijd een TOTAAL-theatervoorstelling maken met de Lente Ontluikend als inspiratiebron. Ze starten op 15 augustus en op zaterdag 27 en zondag 28 augustus treden zij op in en rond het centrum van Kolhorn.

Aanmelden

Aanmelden voor de twee weken kan via: cultuurbinnendedijken.nl/projecten/#AnkerProjectDeCirkel. Wil je op een andere manier deelnemen aan het project? Helpen met decorbouw, kleding maken, catering, gastvrouw/heer zijn, filmen etc.? Superleuk! Hier zijn geen kosten aan verbonden, en je kan gewoon aangeven welke dagen je erbij kunt zijn.