De MMM Challenge is geschikt voor alle leeftijden
De MMM Challenge is geschikt voor alle leeftijden (Foto: aangeleverd)

'Vallen, opstaan en weer door gaan'

DEN HELDER - De Mega Modder Monster Challenge keert terug naar Den Helder. 2 en 3 september wordt de vijfde editie gehouden van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge. Jarenlang had Den Helder het record met de langste stormbaan in Nederland. Sinds kort heeft Volendam dat record verbroken. Dat mag de pret niet drukken want met maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een grote uitdaging.

2 en 3 september

Meedoen

Jong en oud kunnen deelnemen aan deze spannende uitdaging. Vier en vijf jarigen raden ze aan onder begeleiding van een ouder de baan te betreden. Het is een uitdaging voor iedereen tussen de 4 en 110 jaar oud. De MMM Challenge daagt iedereen uit om mee te doen.

Deelname

Zowel op vrijdagmiddag als zaterdag de gehele dag zijn er tijdsblokken te boeken. Als je een kaartje koopt kies je voor een tijdsblok van een uur. Als je een ticket koopt mag je dus een uur op de baan. Dus haal je de finish eerder, dan ga je gewoon nog een keer. Het halen van de finish is een serieuze uitdaging. Iedereen die dit haalt is dan ook een held en krijgt de echte MMM Challenge medaille.

Met inflatable obstacle run

Groepschallenge

Op vrijdag staat de groepschallenge op het programma. Ga met je groep de uitdaging aan en strijd tegen andere groepen! De vraag is deze avond: welke groep haalt het snelst de finish? Er zijn mooie prijzen te winnen. Daarnaast kun je ook een prijs winnen als je het origineelst over de baan gaat. 

Bij aankomst

Loop direct door de deelnemersingang en laat je ticket scannen en ontvang jouw deelnemersbandje. Neem plaats in het deelnemersvak en doe mee aan de knotsgekke warming up. Deze start 10 minuten voor aanvang.  Kom met collega's, vrienden, daag bedrijven uit of ga een strijd aan met familieleden. Koop je tickets en lees de spelregels op www.mmmchallenge.nl.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is nog opzoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger mag je gratis aan het begin van de dag de baan al op! Aanmelden kan via vrijwilligers@mmmchallenge.nl of via de website.

Win een medaille
Afbeelding
Afbeelding
De MMM Challenge is geschikt voor alle leeftijden
Wees de snelste of kleed je origineel