Je bent van harte welkom om te komen proefspelen!
Je bent van harte welkom om te komen proefspelen! (Foto: AdobeStock)

Toe aan een leuke en gezellige sport na de vakantie?

ANNA PAULOWNA - Badmintonvereniging de Burcht is in april 1973 opgericht en was daarmee de eerste Badmintonvereniging in Anna Paulowna. Op {bijna} elke donderdagavond spelen we van 20.00 tot 22.00 uur diverse wedstrijden. Badminton is een zeer intensieve sport, maar gezelligheid staat ook hoog in het vaandel!

Spreekt jou dit aan? Dan is badminton zeker iets voor jou!

Tussen de partijen door vinden we een gezellig praatje ook erg belangrijk.

De spelers variƫren in leeftijd van begin 20 tot wel 70+, door deze grote verschillen in leeftijd wordt er op diverse niveaus gebadmintond.

Doormiddel van een willekeurig gekozen spelersindeling worden partijen op de 6 banen ingedeeld. De partijen duren ongeveer 20 minuten. Als de partijen zijn afgelopen worden de spelers opnieuw willekeurig ingedeeld en speel je de volgende partij op een andere baan tegen andere spelers. Via dit willekeurige roulatie systeem is elke partij weer anders en speel je de hele avond met en tegen andere spelers.
Een te spelen partij bestaat uit maximaal 3 sets. De puntentelling gaat tot 21 punten waarbij er 2 punten verschil moet zijn, bij een gelijke stand, of een verschil van 1 punt wordt tot een maximum van 30 punten doorgespeeld.

Ben je enthousiast geworden kijk dan voor meer informatie op www.bvdeburcht.nl, of op onze Facebookpagina. Of kom op onze speelavond kijken of proefspelen in de trainingshal van Sporthal Veerburg aan de Sportlaan te Anna Paulowna! 


Je bent van harte welkom om te komen proefspelen!