Colet Nierop en Stephanie Kramer.
Colet Nierop en Stephanie Kramer. (Foto: aangeleverd)

Stef&Co in Schager theater

Uitgaan

SCHAGEN - Stephanie Kramer en Colet Nierop vieren hun muzikale vriendschap en tienjarig jubileum als Stef&Co met een matineeconcert en de officiële release van hun eerste cd ’Stef&Co’. Dit alles vindt plaats in Scagon De Luxe op zaterdag 26 november, aanvang 15.00 uur. De entree bedraagt €12,50. Eenieder is van harte welkom.

Het enthousiaste, vrolijke duo steelt de harten van muziekliefhebbers met prachtig luisterrepertoire, muzikaliteit en veelzijdigheid. Door de liefde voor muziek, warme klanken en de juiste snaar tovert Stef&Co bij elk optreden een royale glimlach bij het publiek. Het inmiddels tien jaar samen spelen moet worden gevierd. Met nieuwe muziek en prachtige arrangementen ontstond de afgelopen twee jaar een fijne samenwerking in de studio van EDS Music.

Kroon

De eerste cd van Stef&Co voelt voor de meiden als een kroon op hun muzikale werk. Met nieuwe muziek, smaakvolle verhalen en prachtige eigen versies van de nummers van toen en nu nemen Stephanie en Colet de bezoekers mee langs tien jaar muzikale vriendschap. Duo Stef&Co: Stephanie Kramer: zang / piano / gitaar en percussie. Colet Nierop: harp / zang. www.stefenco.nl

Het wordt een muzikale wereldreis van klassiek tot pop, van blues en jazz naar wereldmuziek. Aansluitend wordt in de foyer voor de feestelijke borrel geserveerd.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl