Hulp in de digital wereld.
Hulp in de digital wereld. (Foto: Unsplash)

Digitale vaardigheden Bibliotheek Tuitjenhorn

Algemeen

TUITJENHORN - Steeds meer zaken moeten online worden geregeld. Soms heb je hier wat hulp bij nodig. Gelukkig helpt de bibliotheek jou verder met een divers aanbod aan computercursussen voor beginners. Tijdens de gratis Klik & Tik cursussen leer je omgaan met computers, internet en sociale media. Zo leer je stap voor stap de digitale basisvaardigheden. De cursus begint 30 januari.

Heb je al wat ervaring met het internet, maar wil je meer leren over de digitale overheid? Kom dan naar de cursus Toegang tot de digitale overheid. Hier leer je alles over omgaan met jouw DigiD en het gebruiken van de overheidswebsites. De cursus begint op 12 december.

Vanaf 19 december kun je in de bibliotheek ook de workshop Digivitaler volgen. In deze workshop maak je kennis met de mogelijkheden van digitale zorg. De computercursussen vinden plaats op maandagochtenden. Kom langs in de bibliotheek voor meer informatie of bel ons op 0226 392 005.

Gratis inloop

Iedere dinsdag gratis inloop digitale vragen Heb je vragen over e-books, smartphones of andere digitale zaken? Iedere dinsdag staan vrijwilligers van 14.30 tot 16.00 uur in de bibliotheek klaar om antwoord te geven. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig en de hulp is gratis. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig en de hulp is gratis.