Deelnemers worden warm ontvangen.
Deelnemers worden warm ontvangen. (Foto: aangeleverd)

Liedjessalon in De Oldskoel

Algemeen

BURGERBRUG - In de aula van de OldSkoel vindt zondagmiddag 20 november voor de derde keer de Liedjessalon plaats. Tijdens dit open podium zullen 10 acts optreden met uiteenlopende muziekstukken. Van pop tot singer-songwriter, van musical tot blues. De middag start om 16:00 uur. Meer info viawww.oldskoel.nl/liedjessalon.

De liedjessalon is een initiatief van saxofonist Victor Posch. Voor de organisatie wordt hij bijgestaan door zangeres Helen Botman. Op deze manier bieden zij een podium aan lokaal en regionaal talent. Op het podium zal Victor de deelnemers begeleiden op piano, samen met Peter van Vleuten die de gitaarpartijen voor zijn rekening neemt.

Rijke variatie

Het programma deze middag is net als de voorgaande jaren ontzettend gevarieerd. Naast de diverse genres kan het publiek genieten van zangers, zangeressen en een saxofoniste. De leeftijd varieert van 10 jaar tot 60-plus. Er wordt zowel solo gezongen, als meerstemmig. Sommige hebben het podium al vaker betreden, voor anderen is dit de eerste keer dat zij optreden voor een groter publiek.

Aanmoediging

Elk jaar wordt de muziek van de deelnemers hartelijke en warm ontvangen. “Iedereen kan rekenen op aanmoediging en support”, zegt zangeres Helen Botman. “Dat is fijn, want op een podium staan kan kwetsbaar zijn. Daar is moed voor nodig.” Tijdens de liedjessalon doet ook dit jaar weer een aantal van haar zangleerlingen mee. Helen: “Op hun ben ik natuurlijk een beetje extra trots.”

Tickets voor deze middag zijn verkrijgbaar via de site (www.oldskoel.nl). De deur gaat een half uur voor aanvang open, om 15:30 uur. In de OldSkoel is geen pin aanwezig. Adres: Grote Sloot 116a in Burgerbrug.

Moed om op het podium te treden.