Sla je slag bij de Black Friday acties in Makado Centrum!
Sla je slag bij de Black Friday acties in Makado Centrum! (Foto: aangeleverd)

Sla je slag tijdens de Black Friday Shopping Week in Makado Centrum

SCHAGEN - Vrijdag 25 november is het Black Friday, het shoppingevent wat officieel de eindejaar verkoop inluidt en voor velen hét moment is om alvast cadeaus in te slaan voor de feestdagen.

Verrassende acties en spectaculaire kortingen

Veel winkels in Makado Centrum starten in de week vóór ‘Black Friday’ al met fijne acties & kortingen. Ben jij op zoek naar een coole winterjas, nieuw paar schoenen of cadeautjes voor in de schoen? Dan is dit hét moment om je slag te slaan. Van 21 t/m 28 november geniet je bij meer dan 30 winkels van verrassende acties en spectaculaire kortingen die je niet wilt missen.

Een ‘december to remember’

Tijdens de Black Friday shoppingweek kom je in Makado Centrum alvast in december sferen. Het centrum is prachtig verlicht en heeft dit jaar twee opvallende selfiepunten. Maak een Instaproof foto bij de gigantisch verlichte ijsbeer of maak een Kerstkaart met Olaf. Kom gezellig winkelen, genieten van livemuziek, verrassend entertainment en sfeervolle kraampjes.

Herontwikkeling

Dankzij de herontwikkeling kunnen bezoekers tijdens de feestmaand ook terecht bij nieuwe winkels als LIDL, Care for Hair en Etos. Op 13 december opent tevens de nieuwe Albert Heijn in Makado Centrum en is er volop keus voor de december boodschappen. Vertrouwde namen als Tea & Beans en Newzz vinden bezoekers in een tijdelijke winkel in het gangpad bij LIDL. Er wordt dan ook hard doorgewerkt aan de realisatie van de Versmarkt. In het nieuwe jaar vinden bezoekers in de overdekte markthal een ware culinaire beleving. Omringd door de mooiste versproducten, kunnen zij hier terecht voor alle ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd.

KlusKeet

De KlusKeet is ook een blijvertje! Deze decembermaand staat de Keet geheel in het teken van Sint & Kerst en zijn alle kids welkom om gratis mee te doen. Elke zaterdag en koopzondag is de KlusKeet open van 12:00-16:00 uur. Kinderen kunnen naar hartenlust klussen en knutselen, zodat hun ouders rustig boodschappen en cadeautjes voor de feestdagen kunnen inslaan.


Tijdens de verbouwing zijn alle winkels open en organiseren de winkeliers een feestelijk programma. Volg voor alle activiteiten en nieuws rondom de herontwikkeling de sociale media van Makado Centrum.



De Makado Winkeliers wensen iedereen zalige feestdagen!