Land van Fluwel sponsort Handbalvereniging Petten
Land van Fluwel sponsort Handbalvereniging Petten (Foto: )

‘Waar een klein dorp groot in is’

Algemeen

PETTEN - Even leek het erop dat Handbalvereniging Petten geen jonge aanwas meer kreeg. Binnenshuis gamen wint het soms van sporten in de buitenlucht, kinderen zitten al op individuele sporten of ouders hebben het gewoon even te druk. Vorig jaar is echter sinds jaren van stilte weer een F-team (6-8 jaar) aangemeld voor het competitieseizoen. Iets waar de club erg trots op is. 

Dit bleek een succes, want ook dit jaar doen de meiden mee, als E-team (8-10 jaar). Een grote en zeer bekende organisatie uit Petten, uit de kop van Noord-Holland, sponsort de meiden nu bij deze gezonde hobby: niets minder dan Avonturenpark Land van Fluwel! Op Land van Fluwel gaat jong en oud terug de natuur in. Zo is er een strandje om te relaxen, een blotevoetenpad, een natuurpark waar je lekker kunt struinen en een audiotour door het bos waar je meer leert over de geschiedenis van de tulp. Voor de allerkleinsten is er een speciaal ingerichte speelplaats en grotere kinderen kunnen volop klimmen, skelteren en de 11 meter hoge uitkijktoren beklimmen. Handbalvereniging Petten is dan ook zeer blij met deze sponsor. 

Voor een toekomstbestendig verenigingsleven is de club op zoek naar nieuwe spelers, maar zeker ook vrijwilligers. Heb je kwaliteiten die de club kan gebruiken, meld je dan aan via petten@handbal.nl.