De toernooicommissie in Mokumsfeer
De toernooicommissie in Mokumsfeer (Foto: Aangeleverd)

Amsterdamse sferen op Komtietoernooi bij STC

Algemeen

SCHAGEN – Het immers populaire Komtietoernooi is van 20 tot en met 28 augustus terug op de tennisbanen van STC in Schagen. Dit jaar met de nieuwe hoofdsponsor Hollandse Hypotheken & Verzekeringen en natuurlijk met de vele trouwe toernooisponsors. Net als vorig jaar wordt het een editie zonder coronamaatregelen.

Vorig jaar bleek al hoe deelnemers hadden gesnakt naar een ouderwets gezellig toernooi. De inschrijvingen liepen storm en de schema’s zaten meer dan vol. Ook nu is het weer mogelijk om je aan te melden via www.toernooi.nl. 

Het thema is dit jaar ‘Mokum’, met Amsterdamse gezelligheid. In de aankleding van kantine ‘Het Paviljoentje’ en het park zie je de hoofdstad terug. Op de feestavond, vrijdag 26 augustus, is er live muziek van een zanger die het Amsterdamse levenslied ten gehore zal brengen. Deelnemers en bezoekers kunnen genieten van een gebakken visje, leuke muziek en mooie partijen op de tien banen van STC.

Op het gezellige tennispark aan de Wilgenlaan in Schagen worden in een week tijd honderden wedstrijden afgewerkt in verschillende speelsterktes. Zo wordt er zowel voor heren als dames gespeeld in de categorieën 3 tot en met 9. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor enkel, dubbel of mix. Overdag wordt het 55+ toernooi gespeeld.