Koren uit de hele gemeente Schagen kunnen deelnemen.
Koren uit de hele gemeente Schagen kunnen deelnemen. (Foto: Aangeleverd)

Koren: doe mee aan het Korenfestival

SCHAGEN - Op 2 oktober a.s. wordt er in Schagen een Korenfestival gehouden waar koren uit de gemeente aan kunnen deelnemen. Het festival wordt georganiseerd door Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug en wordt gefaciliteerd door KCARS. 

Dit festival zou in 2020 gehouden worden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding, maar moest toen worden geannuleerd vanwege de toen geldende beperkende maatregelen. 

Op mooie locaties in het centrum van Schagen kunnen koren uit gehele gemeente optreden. Afwisselend zal elk koor 2 keer 15 minuten muziek uit het eigen repertoire uitvoeren. Het Korenfestival begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. De toegang is gratis, de deuren van de locaties zijn voor publiek open vanaf 13.30 uur. De organisatie heeft een gevarieerd en muzikaal Festival voor ogen waar veel mensen van zullen kunnen genieten. Aan de koren in de gemeente Schagen hierbij de oproep om zich aan te melden voor deelname. 

Er is voor de deelnemende koren een vergoeding beschikbaar. De sluitingsdatum voor aanmelding is 10 juni. Voor verdere informatie kan er contact worden opgenomen met Muziekpraktijk Karel Kok, Grote Sloot 341, 1751 LC Schagerbrug. Het telefoonnummer is 06-51661564, maar er kan ook gemaild worden naar e-mail karelkok@xs4all.nl.