Afbeelding
(Foto: robert gort)

Activiteiten Marktstad aan de Markt 22

Trouwplannen?

Laat je inspireren in Hotel Marktstad op zondag 22 mei tussen 12:00-17:00 uur voor uw mooiste dag! De entree is gratis. Medewerkers bespreken met alle plezier de vele mogelijkheden van Hotel Marktstad en Grand Cafe Restaurant De Ooievaar. Ook de bruidssuite is te bezoeken. Daarnaast zijn er diverse specialisten die vragen graag beantwoorden of van dienst zijn met bruikbare suggesties voor een bruiloft. Laat de voorpret beginnen!

Zondag 29 mei Volendams muziekspektakel met Kees en Sonja

Volop genieten van het muziekspektakel uit Volendam? Met vele bekende nummers van o.a. The Cats en BZN zullen Kees en Sonja bezoekers onderdompelen in deze sfeervolle muziek. Meezingen mag! Inloop op zondag 29 mei vanaf 15:00 uur en Kees en Sonja zullen driemaal een optreden verzorgen tussen 15:30-19:00 uur. Uw ticket in de voorverkoop via www.hotelmarktstad.nl/agenda kost 5 euro inclusief eerste bier/fris/wijn gratis. Aan de deur kosten de tickets (indien nog beschikbaar) 5 euro.

Dinsdag 31 mei Magic Cabaret Diner Rob en Emiel

Bij het Magic Cabaret Theater Diner worden bezoekers de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt het publiek verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel. De veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme. Geniet in alle rust van overheerlijke gerechten terwijl in het speciaal ingerichte theater het dak er af gaat. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied!


Mis het niet en reserveer vooraf: www.hotelmarktstad.nl/agenda