Band Memphis (Remy Beukers en vrienden).
Band Memphis (Remy Beukers en vrienden). (Foto: aangeleverd)

Een onvervalste Top 2000 Tribute in Alpha

SCHAGEN - De Magnusmannen presenteren zaterdag 17 december de excellente band Memphis (Remy Beukers en vrienden), aangevuld met een gastzanger en twee topzangeressen  Aanvang 20:30 uur. Tickets bedragen 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.magnusmannen.nl.

Spetterende avond in Alpha Schagen

De live band met de roots in Schagen speelt op deze muziekavond in vier sessies de grootste hits uit de Top 2000. Alle muzieksmaken komen voorbij op deze swingende pop-avond met de bekende nummers van onder andere: Pink Floyd, Queen, Beatles, Rolling Stones, Anouk, Fleetwood Mac, Eagles, AC/DC, U2, Prince, Golden Earring, Adele, Guns ’n Roses, Amy Whitehouse en vele, vele anderen! De perfecte muzikale afsluiting van 2022. Geschikt voor het jonge en oudere publiek. 

Tickets

Een spetterend hitfestijn met voor elk wat wils in de gezellige popzaal van Alpha in Schagen. Dit concert ging een jaar geleden helaas niet door vanwege de corona beperkingen, maar barst 17 december in alle hevigheid los.


Tickets zijn te krijgen bij de Magnusmannen via www.magnusmannen.nl, bij Piet Pann (Markt Schagen) of op 17 december aan de kassa van Alpha Schagen. Zin in een muziekfeestje? Kom gezellig langs.